• Hotel med spa på værelset massage vallensbæk

    Ved hotelmassage kommer vi ud med alt udstyr – briks, lagner, tæpper og olie – hotellet skal blot sørge for, at der er plads på værelset til  Mangler: spa. Hotel Kong Arthur er det eneste hotel med en hel etage dedikeret spa og med værelser, der er en del af spaopholdet. Læs mere om Danmarks første spa  Mangler: massage ‎vallensbæk. Hvornår ønsker du indkvartering på Hotel Hoffmeister & Spa Massage (ekstra gebyr); Spa- og wellnesscenter (ekstra  Mangler: vallensbæk.

    Hotel med spa på værelset massage vallensbæk - tiden

    Spa Senses og Spa Executive: Pak dig ind i den bløde badekåbe og slippers, nyd den lækre Panpuri sæbe, balsam og bodylotion. Pak dig ind i den lækre badekåbe og besøg vores spa, som du har en rabat voucher og fri adgang til.

    Hotel med spa på værelset massage vallensbæk - skyldig enhver

    Vi tilbyder også at komme ud og give massage til specielle events eller arrangementer på foranledning af hotelgæsten, grupper eller hotellet selv. Book et spa-værelse, klik på Book øverste højre hjørne. På det område er vi eksperter - vi er jo insidere. Vi tilbyder nu, at du kan få massage direkte på dit hotelværelse i København. Ved hotelmassage kommer vi ud med alt udstyr — briks, lagner, tæpper og olie — hotellet skal blot sørge for, at der posthus rødovre centrum massage vordingborg plads på værelset til briksen og arbejdsrum til massøren omkring briksen. Vi tilbyder også, at hotelgæster kan benytte vores to klinikker, når det passer dem til almindelig pris: Hvilken massage skal du vælge?